Offert

Brf Örtagården

Med allt fler paket som andel av det brevbäraren delar ut och färre platta brev ökar behovet av ändamålsenlig anordning för att ta emot det som kommer. Platta brev kan lätt bäras runt på ett större område, och kan placeras in i ett inkast. Större försändelser är på motsvarande sätt svårare att bära runt och kan inte distribueras i ett vanligt inkast. 

Fastighetsboxar är den mest moderna lösningen för att anpassa bostadsområdet till framtidens post- och paketmottagning. Brf Örtagården beslutade att investera i en modernare anordning och de tog kontakt med ett antal olika leverantörer av fastighetsboxar. 

Fastighetsboxarna ska placeras utomhus, varför föreningen var noggrann med att välja en leverantör som tillverkar en postbox som faktiskt är avsedd för ändamålet. Materialval är också viktigt för att säkerställa att boxen kan stå ute i många år. Boxicons modell Lynx Ute uppfyllde föreningens högt ställda krav, och kunde dessutom presenteras till ett förmånligt pris. Det har gjord Lynx Ute, inte bara till den modell Brf Örtagården valde, utan till Sveriges mest sålda fastighetsbox under 2022. Boxicon ombads även tillverka namnskyltar för att förenkla driftsättning. Monteringen valde föreningen själva att lösa. Radhusområden behöver inte skriva ut namn på sina namnskyltar, utan det räcker med adress. Med Boxicons högkvalitativa namnskyltar i polyester behöver namnskylten inte bytas under hela postboxens livslängd. 

Ta hjälp av en expert

Kontakta oss för att få tips, råd, vägledning eller en offert. Vi har hjälpt projekt i alla storlekar och med alla möjliga förutsättningar.

08-751 81 81

Kontakt

Boxicon fastighetsboxar

Boxicon moderniserar trapphus med miljövänliga, svensktillverkade fastighetsboxar för post och paket.
Få offert
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram