Offert

Elektronisk låsning till fastighetsboxar

Konvertering till elektronisk låsning

Alla varianter av Boxicons fastighetsboxar kan utrustas med elektronisk låsning. Korten med tillhörande solenoidlås monteras i de befintliga låshålen i fronterna, och fungerar med alla de vanligaste passagesystem på marknaden; exempelvis Aptus, RCO, Axema, ASSA, QT m.fl.

Installation

Vid leverans har fastighetsboxen solenoidlås installerade och kablar dragna. Fastighetsboxen monteras som vanligt, men har kablageanslutning till alla lås på undersidan. Dessa kablar ansluts till passagesystemleverantörens reläkort, som i sin tur är ansluten till en läsare och centralenhet, och access hanteras i passagesystemleverantörens administrationssystem.

Användning

För att öppna ett individuellt fack används en beröringsfri tagg/kort till en intilliggande placerad läsare. Därefter kan vredet vridas och facket öppnas av den boende.

Ta hjälp av en expert

Kontakta oss för att få tips, råd, vägledning eller en offert. Vi har hjälpt projekt i alla storlekar och med alla möjliga förutsättningar.

08-751 81 81

Kontakt

Boxicon fastighetsboxar

Boxicon moderniserar trapphus med  svensktillverkade fastighetsboxar för post och paket.
Få offert
Boxicon AB
Västervik
Org.nummer: 559205-7383
Copyright ©
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram