Offert

16 november, 2021

Fastighetsboxar hos Ystadshus 11

Ordförande för bostadsrättsföreningen Ystadshus 11 skickade in en bild på slutresultatet av deras fastighetsboxinstallation. Så självklart delar vi med oss av anläggningen här också!

Vad föreningen valde att göra vilket är både smart och estetiskt är att ha olika färger på namnskyltarna beroende på radhuslänga. Ett enkelt sätt att särskilja facken åt för både boende och brevbärare. När fastighetsboxanläggningen placeras inomhus bor ofta alla som använder postfacken i samma trapphus, men för utomhusanläggningar kan det vara flera gator som delar fastighetsbox. För Ystadshus 11 blev det både snyggt och praktiskt!

Fastighetsboxarna är modell Lynx Ute i färg RAL 7001 med Boxicons specialframtagna utomhustak Tätt. Det unika taket är rejält och skyddar både ovansida, front och sidor från nederbörd, blås och smuts. Föreningen valde också att installera två större paketfack i anläggningen. Montage och kontroll sköttes av via Boxicons monteringstjänst, så föreningen fick ett komplett paket i form av produkt och installation.

Ta hjälp av en expert

Kontakta oss för att få tips, råd, vägledning eller en offert. Vi har hjälpt projekt i alla storlekar och med alla möjliga förutsättningar.

08-751 81 81

Kontakt

Boxicon fastighetsboxar

Boxicon moderniserar trapphus med miljövänliga, svensktillverkade fastighetsboxar för post och paket.
Få offert
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram