Offert

Fastighetsboxar i Stockholm

I Stockholm börjar det bli vanligt med fastighetsboxar, och fler och fler bostadsrättsföreningar väljer att installera dem.

SE Våra produkter

Fastighetsboxar i Stockholm

Fastighetsboxar som ska installeras i Stockholm måste kunna passa i en rad olika trapphus. Stockholm har fastigheter som både är hundratals år gamla, men även den senaste arkitekturen. Det innebär att för att kunna leverera produkter till en så bred marknad behöver vi kunna erbjuda flera olika varianter, storlekar och färger.

Vi erbjuder både Sveriges största utbud av kulörer för fastighetsboxar monterade i Stockholm. Det innebär att vi alltid kan matcha trapphusets övriga färger. Vi har också snabba leveranser till Stockholm med omnejd, då alla våra fastighetsboxar tillverkas i Sverige.

Lynx är fastighetsboxen för Stockholm

  • Finns i flera olika varianter, beroende på hur mycket utrymme som finns i trapphuset
  • Säkerhetsklassade och extra inbrottsskydd
  • Utöka funktion och utseende med smarta tillbehör
  • Anslut till passersystemet med elektroniska lås

Fastighetsboxar ger ett tryggare boende

Med fastighetsboxar i entrén behövs inte brevinkast i lägenhetsdörrarna. Det finns flera fördelar med det, inte minst minskas inbrottsrisken och möjligheten för brand att sprida sig minskar. Paketleveranser blir också möjliga med fastighetsboxar för leveranser som annars hade varit för stora för brevinkasten.

Nyheter och installationer i Stockholm

27 juli, 2021
Fastighetsboxar med träram i Stockholm

Mitt i centrala Stockholm, ett stenkast från Centralstation, installerade Södertörn Bygg & Konsult AB fastighetsboxar från Boxicon med träram till bostadsrättsföreningen Brf Härolden. Ansvarig inköpare i föreningen var mycket nöjd […]

Read More

Ta hjälp av en expert

Kontakta oss för att få tips, råd, vägledning eller en offert. Vi har hjälpt projekt i alla storlekar och med alla möjliga förutsättningar.

08-751 81 81

Kontakt

Boxicon fastighetsboxar

Boxicon moderniserar trapphus med miljövänliga, svensktillverkade fastighetsboxar för post och paket.
Få offert
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram