Offert

Fastighetsboxar med träram i Stockholm

Mitt i centrala Stockholm, ett stenkast från Centralstation, installerade Södertörn Bygg & Konsult AB fastighetsboxar från Boxicon med träram till bostadsrättsföreningen Brf Härolden. Ansvarig inköpare i föreningen var mycket nöjd med fastighetsboxarna och med installationen. Föreningen lade mycket tid på att finna ut rätt leverantör och rätt konfiguration, träramsmodell och färgsättning. Färgen är en svensktillverkad, som alla våra färger, och strukturerad grå färg, RAL 7010.

Träram är ett tillval vi erbjuder till de som vill sätta en prägel på entré och trapphus. En träram kan göra att fastighetsboxanläggningen smälter in mer i inredningen, speciellt om man redan har trädetaljer i trapphuset. En annan fördel är också att man kan vinkla den övre delen av träramen och på så sätt skapa ett snedtak, utan att faktiskt behöva det extra plåttaket. Fler bostadsrättsföreningar väljer också att betsa eller måla träramen.

Ta hjälp av en expert

Kontakta oss för att få tips, råd, vägledning eller en offert. Vi har hjälpt projekt i alla storlekar och med alla möjliga förutsättningar.

08-751 81 81

Kontakt

Boxicon fastighetsboxar

Boxicon moderniserar trapphus med  svensktillverkade fastighetsboxar för post och paket.
Få offert
Boxicon AB
Västervik
Org.nummer: 559205-7383
Copyright ©
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram