Offert

HSB Brf Nordan i Nacka

Föreningen uppmanades av posten att samla sin postmottagning till färre platser som en del i en mer modern infrastruktur för utdelning av post och paket  Föreningen och PostNord kom överens om två platser att montera boxarna på, fasader till två förrådshus. Det ena huset var rött och det andra huset gult, och det bestämdes välja fastigehtsboxar i samma färg som väggen för att inte behöva söka om bygglov. 

Många leverantörer av fastighetsboxar producerar fortfarande sina system i Kina eller andra länder som kräver långa och långsamma transporter. Det är svårt och kräver långa leveranstider att måla boxarna i specialfärger. Boxicon med all sin produktion i Västervik, och med eget måleri i anslutning till monteringshallen är den klart mest flexibla leverantören, generellt, och särskilt när det gäller val av färger. 

Boxicons tillverkning ligger nästgårds med Axaltas pulverlackfabrik i Västervik, vilket gör att vi har hela deras lager av färger att tillgå. Det gör att Boxicon alltid kan leverera alla RAL-färger inom 3-5 veckor från beställning. 

Det gjorde att vi kunde erbjuda HSB Brf Nordan i Nacka en lösning som passade dem, och det på bara några veckor. Boxicons montörer anlitades också för att installera fastighetsboxarna på de två fasaderna och såg till att även installera centrallåscylinder från posten och att märka upp dem åt Brf Nordan. Systemen kunde fort komma i bruk efter utförd installation. 

Ta hjälp av en expert

Kontakta oss för att få tips, råd, vägledning eller en offert. Vi har hjälpt projekt i alla storlekar och med alla möjliga förutsättningar.

08-751 81 81

Kontakt

Boxicon fastighetsboxar

Boxicon moderniserar trapphus med miljövänliga, svensktillverkade fastighetsboxar för post och paket.
Få offert
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram