HSB Brf Slottsfrun i Eslöv

Sven Duvdahl från HSB Brf Slottsfrun i Eslöv åtog sig att för föreningens räkning att se på ett antal olika leverantörer av fastighetsboxar för att hitta en partner för en modernisering av postmottagningen. 

Sedan föreningens grundande 1976 har posten delats ut i brevlådor invid respektive bostad, men med ett minskat antal brev och allt fler paket blir det allt mer betungande för brevutdelaren att gå runt i större områden till fots med sin postväska. Lådorna behöver placeras närmare de fordon som utdelaren kommer ut i. 

Brf Slottsfrun ligger jämte grannföreningarna Sallerup och Arvtagaren i södra Eslöv. Föreningens sydvästra och sydöstra gräns utgörs av naturen själv: en trädgräns och bortom den åkermark. En kilometer söder om föreningen ligger Eslövs golfklubb. 

Föreningen består av 41 bostadshus i ett radhusområde. Som regel placeras fastighetsboxar utomhus i anslutning till radhusområden, men här fanns utrymme att placera postboxarna inomhus. En utmaning för föreningar är att det är svårt att veta vilket hus som ska ha vilket fack. Föreningen behövde därför en flexibel lösning där de kunde flytta runt paketfack beroende på var det blev plats efter att postlådorna delats ut.

Valet av leverantör föll på Boxicon och föreningen investerade i 2 st system med 12 postfack och 2 st system med 16 postfack samt löst levererat två stycken trippel paketfack och två stycken dubbel paketfack. Föreningen ville i efterhand kunna placera facken där det passade. Med Boxicons modulära system är det inga problem att byta fack och luckor för den som vill ha större eller mindre fack, eller kanske andra färger. 

Bra att veta:

FöreningHSB BRF Slottsfrun i Eslöv
Organisationsnr716406-7691
Registreringsår1976
KommunEslöv
Antal lägenheter41

Varukorg