Offert

4 augusti, 2021

Infällda fastighetsboxar i Kalmar

Multibygg Sydost AB valde Boxicon till leverantör till deras renoveringsprojekt för CA Fastigheter. Till alla entréer levererade vi utöver fastighetsboxar också en paketbox för att möjliggöra mottagande av större försändelser. Fastighetsboxarna och paketfacket byggs in i väggen för att ta mindre plats i entrén.

Att fälla in fastighetsboxarna i väggen är vanligare för nybyggen, där man kan planera för anläggningen redan i ritningsstadiet. Men med det sagt är det inte omöjligt att fälla in fastighetsboxarna i befintliga trapphus. Det behövs däremot planering så man har tillräckligt med i väggen, och att det inte är draget elkablar eller avlopp och vatten där man planerat att placera fastighetsboxarna.

Fördelen med att fälla in fastighetsboxarna är främst att de tar mindre plats om det är mindre utrymme i trapphuset. Det är viktigt att båda boende kan passera när brevbäraren har centraldörren öppen och delar ut post. Fastighetsboxanläggningen får inte heller blockera passage vid brandutrymning.

Ta hjälp av en expert

Kontakta oss för att få tips, råd, vägledning eller en offert. Vi har hjälpt projekt i alla storlekar och med alla möjliga förutsättningar.

08-751 81 81

Kontakt

Boxicon fastighetsboxar

Boxicon moderniserar trapphus med miljövänliga, svensktillverkade fastighetsboxar för post och paket.
Få offert
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram