Offert

Kungsmontage väljer Boxicon

Kungsmontage valde Boxicons fastighetsbox och tidningshållare i RAL 7022 till sitt prestigeprojekt i Nacka. De har precis monterats, och vi var på plats för att se att allt blev som de tänkt.

"Boxarna var mycket enklare att montera än andra vi satt upp och dessutom de sitter betydligt bättre väl på plats" sa montören på plats.

Vanligtvis har fastighetsboxar av en svetsad ram i vilken tunga huvuddörrar sitter med relativt sett svaga gångjärn. När de monteras och skruvas fast mot väggen blir ramen nästan alltid lite deformerad - de klarar inte frontens tunga vikt när fastighetsboxen hänger på väggen - vilket gör att dörrarna ofta är lite sneda redan från början. Över tid hänger de successivt mer och mer vilket både ger ett sämre intryck och gör att fastighetsboxarna slits snabbare, lås börjar kärva och brevbäraren kan ha problem att stänga dörrarna korrekt. I bästa ger fastighetsboxen då ett tråkigt intryck, och värsta i fall utgör det en säkerhetsrisk för att den inte låses korrekt.

  • Lista
  • je
  • kdl
  • sls
  • a

Det var denna insikt som gjorde att vi på Boxicon tog fram en helt ny, patentsökt upphängning av huvuddörren och det tillsammans med Boxicons koncept "perfekt installation" monteras fastighetsboxarna bättre från början och i decennier framåt.

Ta hjälp av en expert

Kontakta oss för att få tips, råd, vägledning eller en offert. Vi har hjälpt projekt i alla storlekar och med alla möjliga förutsättningar.

08-751 81 81

Kontakt

Boxicon fastighetsboxar

Boxicon moderniserar trapphus med  svensktillverkade fastighetsboxar för post och paket.
Få offert
Boxicon AB
Västervik
Org.nummer: 559205-7383
Copyright ©
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram