Offert

Sätrahöjdens samfällighetsförening

Peab Sverige AB anlitades av föreningen att genomföra stora renoveringar av fastigheten i Gävle. Det byggdes bland annat snygga träställningar för nya postboxar. Föreningen som är en av de större i Gävle området förvaltar ett område med 170 st bostäder. 

Boxicons modell Lynx Ute har på kort tid blivit Sveriges mest sålda fastighetsbox för utomhusbruk. Modellen är teknisk avancerad med patenterad teknik för att minska mängden ingående material samtidigt som kvaliteten ska bibehållas eller till och med ökas jämfört med andra motsvarande produkter. 

En postbox består i stort sätt uteslutande av plåt, varför det är viktigt att få ner vikten när det går utan att kvaliteten blir lidande. Bland många andra fördelar kan vi välja plåt av bättre kvalitet eftersom vi inte behöver kompromissa i samma utsträckning som andra aktörer. I Boxicons modell Lynx Ute är alla ingående plåtar varmförzinkade. Vi använder en europeisk standard som kallas DX51D+Z275, det är en plåt med ett tjock lager zink, vilket ger många viktiga extra år utan rost. Boxicon ger hela 12 års rostskyddsgaranti till våra fastighetsboxar. 

Karl-Arne Svensson, som köpte boxarna, var nöjd med leveransen och ville efter en tid när det närmade sig driftsättning också att Boxicon skulle hjälpa dem med tillverkning av namnskyltar. Föreningen sänder bara in information om vad som ska stå på skyltarna och Boxicon printar dem i speciella skrivare på ett polyestermaterial, för längsta möjliga hållbarhet utomhus. Efter att skyltarna levererades kunde föreningen ta boxarna i drift. 

Ta hjälp av en expert

Kontakta oss för att få tips, råd, vägledning eller en offert. Vi har hjälpt projekt i alla storlekar och med alla möjliga förutsättningar.

08-751 81 81

Kontakt

Boxicon fastighetsboxar

Boxicon moderniserar trapphus med miljövänliga, svensktillverkade fastighetsboxar för post och paket.
Få offert
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram