Offert

26 oktober, 2021

Utomhusboxar hos samfälligheten Siken

Samfälligheten Siken valde Lynx original ute för sin nya bättre postutdelning. Sören som ansvarade för inköpet och monteringen av fastighetsboxarna var mycket nöjd. Han sände en bild efter installationen, tackade för god service och hälsade att: "Om någon undrar var vi köpt dom, kommer jag att varmt rekommendera er". 


Med en så kallad fastighetsbox för utomhusbruk istället för individuella brevlådor får samfälligheter en mer samlad utdelning. Det sparar tid och plats, ser snyggt och prydligt ut och ni behöver inte bygga ställningar med tak och dylikt. Med en fastighetsbox kan boende också ta emot vissa typer av paket, så kallade varubrev, som kan väga upp till 2 kg. Det kan röra sig om exempelvis läkemedel, kläder och annat som ni beställer över internet som får plats i fastighetsboxen mer rymliga fack.

Ta hjälp av en expert

Kontakta oss för att få tips, råd, vägledning eller en offert. Vi har hjälpt projekt i alla storlekar och med alla möjliga förutsättningar.

08-751 81 81

Kontakt

Boxicon fastighetsboxar

Boxicon moderniserar trapphus med miljövänliga, svensktillverkade fastighetsboxar för post och paket.
Få offert
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram