Offert

Utomhusboxar till radhusområde

Det blir allt vanliga för radhusområden att installera fastighetsboxar. De sitter som regel då utomhus, eftersom det inte finns något trapphus att placera dem i. Det är ett smidigt sätt att lösa posthanteringen för hela kvarteret, istället för att varje radhus har sin egen brevlåda eller ett brevinkast i dörren.

När det gäller just fastighetsboxar placerade utomhus är det viktigt att välja en leverantör som erbjuder en fastighetsbox som klarar att vara ute, i år efter år. Säkerställ att din fastighetsbox är byggd i zinkgalvaniserad plåt, att boxen inte lätt tar in vatten, att låsen är gjorda för utomhusbruk och att fastighetsboxen är extra robust generellt för att klara den tuffare miljön. Det är också alltid bra att ha ett extra tak för de värsta sommarregnen.

På bilden ovan har vi gjort en installation av Lynx Original Ute i RAL-färg 7024 med snedtak och LED-belysning till en samfällighet i Bro med 74 radhus.

Ta hjälp av en expert

Kontakta oss för att få tips, råd, vägledning eller en offert. Vi har hjälpt projekt i alla storlekar och med alla möjliga förutsättningar.

08-751 81 81

Kontakt

Boxicon fastighetsboxar

Boxicon moderniserar trapphus med  svensktillverkade fastighetsboxar för post och paket.
Få offert
Boxicon AB
Västervik
Org.nummer: 559205-7383
Copyright ©
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram