Offert

Vår produktion har fått växtvärk…

Roliga nyheter! Efterfrågan på vår fastighetsbox Lynx ökar nu så mycket att vi måste utöka vår produktion. Vi håller just nu på att inreda en 300 kvm stor lokal där slutmontering av fastighetsboxarna ska ske.

Att vi växt ur vår gamla produktionskedja är inte bara ett tecken på att det vi gör uppskattas av kunderna, det är också ett viktigt steg vi tar för att kunna säkerställa pålitliga leveranser. Vi på Boxicon tar utsatt leveransdatum på största allvar, och kommer alltid att prioritera leveranssäkerheten. Oavsett om det är ett enormt byggprojekt där leveranser sker dagligen eller om det är en bostadsrättsförening som har beställt en enda fastighetsbox vill vi se till att våra leveranser kommer oskadda och på utsatt datum.

Med komponentlager och en toppmodern pulverlackeringsanläggning vägg i vägg har vi hela produktionen under samma tak. Det gör att vi är både flexibla när det behövs men också kan skala upp produktionen när det kommer behövas. Som det ser ut nu kommer det inte vara inom en alltför lång framtid!

Ta hjälp av en expert

Kontakta oss för att få tips, råd, vägledning eller en offert. Vi har hjälpt projekt i alla storlekar och med alla möjliga förutsättningar.

08-751 81 81

Kontakt

Boxicon fastighetsboxar

Boxicon moderniserar trapphus med  svensktillverkade fastighetsboxar för post och paket.
Få offert
Boxicon AB
Västervik
Org.nummer: 559205-7383
Copyright ©
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram