Arkitekt

Här har vi samlat information för dig som ritar in och föreskriver fastighetsboxar och annan trapphusinredning. Hittar du inte vad du söker? Kontakta oss!

Boxicon - för post och paket i fastigheten

Vi på Boxicon känner väl till den svenska fastighetsboxmarknaden. Vi har levererat till både små och stora projekt och ser alltid till att lämna över till en nöjd kund. Vi utvecklar ständigt våra produkter och processer för att göra det bättre för våra kunder och för miljön.

Boxicons fastighetsboxar i korthet

  • Tillverkade i Småland i svenska material av högsta kvalitet
  • Högsta betyg i miljöbedömning från SundaHus
  • Trygga och snabba leveranser direkt från fabrik
  • Matchande trapphusinredning med våningsregister och tidningshållare
  • Sveriges största utbud av färger
  • Modeller med allt från 2 till 18 fack per enhet
  • Patenterade brytskydd i centraldörr och luckor för extra säkerhet
  • Digitala lås och namnmärkning med app-öppning (iOS/Android)
fastighetsboxar

BIM-objekt

Vi har tagit fram BIM-objekt på alla våra produkter. Du kan ladda ner dem direkt från vår sida, eller använda ProdLib eller BIMobject. De har både webbsida och insticksmoduler till vanliga CAD-program för enkel nedladdning.

miljö

Miljö

Miljö har sedan dag ett varit bland de högst prioriterade punkterna för oss. Alla våra produkter tillverkas i Sverige och vi har bedömingar från SundaHus, Byggvarubedömningen och följer Bastas riktlinjer.

fastighetsbox

Referensprojekt

Vi har hjälpt både små föreningar och några av europas största fastighetsbolag med deras projekt. Vi har installerat fastighetsboxar både inom- och utomhus, med specialtillbehör och utan, i dussin av färger. Om du har något specifikt önskemål så har vi säkert foton på tidigare lösningar. Kontakta oss eller ta en titt på några av våra tidigare installationer.

fastighetsboxar utomhus

Färger och ytskikt

Boxicon har marknadens bredaste urval av RAL färger och andra färger. Tillsammans med pulverlacksfabriken Axalta, har vi ett lager om över 200 RAL-färger. Vi har en rad olika färger som du kan se i några av våra färgkartor baserade på nyans. Eller så ser du på våra färgkartor direkt från Axalta.

Ta hjälp av en expert

Kontakta oss för att få tips, råd, vägledning eller en offert. Vi har hjälpt projekt i alla storlekar och med alla möjliga förutsättningar.
Varukorg