Offert

Småländsk plåt sedan 1951

Utanför Västervik i Småland blandar vi lika delar passion, hantverk och erfarenhet för att ta fram våra produkter. Allt för ett slutresultat av absolut högsta kvalitet.
Vår fastighetsboxar

Om Boxicon

Vi erbjuder en bättre fastighetsbox, ett lägre pris och mindre påverkan på miljön. Det är vårt löfte.

Vi är en företagsgrupp i östra Småland som arbetat med plåt, plåtkonstruktioner och pulverlackering i decennier. Sedan 50-talet har vi producerat metallvaror med högsta kvalitet och med minsta möjliga belastning på miljön. Utöver legotillverkning produceras här en hel del varumärken som alla utmärks av hög kvalitet och lokal tillverkning. Totalt har vi ett 70-tal anställda inom produktionen.

För ett antal år sedan började vi se på fastighetsboxar, en marknad som har växt stadigt under många år, och där vi ser att vi kan bli konkurrenskraftiga.

Boxicon AB, som tidigare hette Sbox Kvistrum AB, började sälja fastighetsboxar i Norge i 2019. För svenska marknaden fick vi vårt certifikat för fastighetsboxar i november 2019 och i mars 2020 började vi leverera ut till kund.

Trots den korta tiden på marknaden har vi växt till att bli en av de större leverantörerna. Under hösten 2020 hade vi en marknadsandel på 15 % och intresset för våra lösningar bara växer. Det är för oss tydligt att marknaden bara har saknat en innovativ och lokalt producerad fastighetsbox.

Ta hjälp av en expert

Kontakta oss för att få tips, råd, vägledning eller en offert. Vi har hjälpt projekt i alla storlekar och med alla möjliga förutsättningar.

08-751 81 81

Kontakt

Boxicon fastighetsboxar

Boxicon moderniserar trapphus med miljövänliga, svensktillverkade fastighetsboxar för post och paket.
Få offert
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram