Samfallighet

Specialanpassade fastighetsboxar för samfälligheter

Samfälligheter är en vanlig förekomst i dagens bostadssamhälle. För att underlätta den dagliga driften och hanteringen av post och paket inom samfälligheter har fastighetsboxar blivit en populär och praktisk lösning.

Specialanpassade fastighetsboxar för samfälligheter

Boxicon har all sin produktion i natursköna Västervik. Från plana plåtar till den unika konstruktion som Lynx utgör, allt sker lokalt.

Grunden i fastighetsboxen är en idé om att inte behöva kompromissa. Vi vill leverera en produkt av hög kvalitet, med god inbrottssäkerhet och samtidigt till ett lågt pris – som vi kan tillverka lokalt med lägre miljöpåverkan. Genom en egenutvecklad och patenterad konstruktion lyckades vi med våra högt uppsatta mål, inte bara lyckades utan till och med överträffade.

postbox för samfällighet

Kvalitet

Modellen Lynx är den första fastighetsbox att klara säkerhetsklass 2, skyddsklass 2 samtidigt som modellen är p-godkänd för utomhusbruk och upp till 9 fack på höjd efter tester hos det statliga testinstitutet Rise.

Inbrottssäkerhet

När RI.SE testar skyddsklass, eller säkerhetsklass enligt FFF standard, gör de ett antal bryttest mot luckor och centraldörr. Många modeller klarar skyddsklass 1, men för att klara skyddsklass två måste den enskilda luckan klara att motstå brytförsök med en 20 cm lång skruvmejsel i minst 1 minut, något som är mycket svårt. Lynx klarade hela 2 minuter. Hakregel, kraftig plåt och en smart brytlist är några av hemligheterna bakom testsuccén.

Minskad miljöpåverkan

Patentet låter oss producera en postbox med minst 20 % mindre plåtyta. Det gör att vi kan producera med motsvarande mängd mindre plåt. Vi väljer också lokala producenter av råvaror, och producerar lokalt, med minsta möjliga mängd transporter. Allt för att minska påverkan på miljön.

Pris

Testa oss gärna, ta in pris och jämför! Vi har med innovativa lösningar och lokal produktion lyckats pressa våra priser. Kontakta oss för mer info!

postbox för samfällighet

Fördelar med fastighetsboxar för samfälligheter

Fastighetsboxar är en praktisk lösning för samfälligheter och bostadsområden. De erbjuder säkerhet, effektivitet och organiserad posthantering. Genom att välja rätt fastighetsboxar kan samfälligheter förbättra både boendes erfarenhet och visuella intryck.

  • En av de främsta fördelarna med fastighetsboxar är säkerheten de erbjuder. De skyddar din post och dina paket från obehörig åtkomst och väderpåverkan. Fastighetsboxar är utrustade med lås- och nyckelsystem för att säkerställa att bara rätt personer har tillgång till posten.
  • Fastighetsboxar underlättar posthanteringen avsevärt. Både boende och brevbärare kan enkelt komma åt posten utan att behöva navigera genom hela samfälligheten. Detta sparar tid och resurser.
  • I dagens värld av online-shopping är det vanligt med leveranser av paket. Fastighetsboxar gör det enklare för boende att ta emot paket säkert och bekvämt. Detta minskar risken för stölder och skador på leveranser.
  • Fastighetsboxar hjälper till att organisera post och paket på ett strukturerat sätt. Varje enhet har sin egen box, vilket minskar risken för förväxlingar och post som hamnar i fel händer.
  • Moderna fastighetsboxar kommer i olika stilar och material, vilket gör det möjligt att hitta en som passar samfällighetens arkitektur och estetik. Detta ger också en enhetlig och snygg framtoning för hela samfälligheten.

Tips för att välja rätt fastighetsboxar

  • Fundera över hur många enheter som behöver tillgång till fastighetsboxarna och hur mycket post och paket som vanligtvis levereras. Välj boxar som är tillräckligt stora för att rymma det förväntade postflödet.
  • Se till att fastighetsboxarna är säkra och har tillförlitliga lås- och nyckelsystem. Det är viktigt att skydda boendes privatliv och post från obehörig åtkomst.
  • Tänk på det lokala klimatet och se till att fastighetsboxarna är konstruerade för att klara väderpåverkan, som regn, snö och solblekning.
  • Välj fastighetsboxar som är lätta att underhålla och reparera vid behov. Detta kommer att minska de framtida kostnaderna för reparationer.
  • Titta på olika designalternativ och välj fastighetsboxar som kompletterar samfällighetens utseende. En enhetlig estetik kan förbättra hela områdets visuella appell.

Boxicon

Vi på Boxicon har lång erfarenhet av att jobba med fastighetsboxar, och älskar det vi gör. Det gör att du kan känna dig trygg i att få bra hjälp när du vänder dig till oss. Slå oss gärna en signal.

Olle Årman
Varukorg