Digitala postboxar

Med Boxicons digitala fastighetsboxar förenklas vardagen för boende och fastighetsskötare. 

Krånglig nyckelhantering och namnmärkning ersätts av uppkopplad elektronik.
Olle Årman

Digitala fastighetsboxar från Boxicon

En revolutionerande lösning för moderna fastigheter

Hos Boxicon erbjuder vi toppmoderna digitala fastighetsboxar som kombinerar innovativ teknik med elegant design. Våra digitala fastighetsboxar är utformade för att förenkla vardagen för både boende, förvaltare och brevbärare.

Fyra anledningar till att välja vår digitala postbox:

 1. Smidig och säker administration
  Med våra digitala fastighetsboxar kan du enkelt administrera namn och tillträdesrättigheter via en webbaserad plattform. Boende kan uppdatera sina uppgifter online, vilket sparar tid och minskar administrativa kostnader. Systemet stödjer integration med befintliga passersystem, vilket ytterligare förenklar hanteringen.

 2. Elektroniska lås och namndisplayer
  Våra fastighetsboxar är utrustade med elektroniska lås som öppnas med en beröringsfri tagg eller kort. Namndisplayerna är tillverkade i epapper, vilket ger en lättläst text och plats för upp till 80 tecken.  Vid godkänd åtkomst visas en symbol som indikerar att boxen är redo att öppnas.

 3. Hållbar och anpassningsbar design
  Boxicons fastighetsboxar är tillverkade av robusta material som säkerställer lång livslängd och minimalt underhåll. Du kan välja bland flera standardfärger eller beställa i valfri RAL-färg för att matcha fastighetens design och arkitektur. Dessutom erbjuder vi anpassningsbara lösningar med olika tillbehör som benstativ och snedtak för optimal funktion och estetik.

 4. Effektiv hantering av post och paket
  Brevbäraren får enkel tillgång till alla postfack med en huvudnyckel, vilket gör leveranser snabba och effektiva. Vår lösning minskar behovet av traditionella nycklar och ökar säkerheten genom att minimera risken för förlorade eller stulna nycklar.

Integration och skalbarhet designat av pionjären Olle Årman

Boxicons system kan enkelt integreras med andra säkerhetssystem som porttelefoni och passerkontroll. Detta gör att en enda tagg eller kort kan användas för att komma åt alla dörrar och postboxar i byggnaden. Vårt system är skalbart och kan uppgraderas eller utökas med nya komponenter och mjukvara efter behov.

Våra digitala fastighetsboxar är enkla att installera och kan monteras både inomhus och utomhus. Den vägghängda monteringsmetoden säkerställer en stabil installation som passar in i alla typer av byggnader och trapphus.

Ta hjälp av en expert

Kontakta oss för att få tips, råd, vägledning eller en offert. Vi har hjälpt projekt i alla storlekar och med alla möjliga förutsättningar.
Varukorg