Namnmärkning

plastskydd

Namnmärkning med Boxicon

Vi har en professionell tillverkning och tryck av namnskyltar i vattenbeständigt, UV-tålig återanvänd plast. Perfekt för användning både inom- och utomhus!

Enkel namnmärkning

Namnmärkning vid in- och utflytt är en liten men viktig detalj. Beroende på storlek och typ av fastighet kan det ibland vara mycket rörelse och namnmärkning av postfack, dörrar och tidningshållare blir en löpande uppgift om inte alltid är helt enkel att hålla koll på.

Ta hjälp av Boxicon

Som ett komplement till våra produkter i trapphuset har vi tagit fram en tjänst där vi hanterar namnlappar och namnmärkning. Servicegraden kan väljas fritt – allt från att vi skickar en namnskylt till en boende, till att vår tekniker åker ut på plats och inventerar och byter namnskyltar inom 24 timmar. Välj det som passar er fastighet!

Välj den servicenivå som passar er

Välj själv det upplägg som passar er fastighet bäst. Vill ni beställa enstaka namnskyltar när någon flyttar ut? Inga konstigheter. Om ni har en större fastighet med mycket rörelse kan Boxicon också hantera hela namnmärkningen med koll på in- och utflytt, tekniker som åker ut på plats och byter namnskylt, gör kontroll mm. 

Kontakta oss så berättar vi mer

Fördelar

  • Beställ namnskylt att sätta upp själva eller hela tjänsten där Boxicons tekniker genomför namnmärkning och kontroll.
  • Namnmärkning av fastighetsboxar, lägenhetsdörrar, tidningshållare och våningsregister.
  • Även märkning av trapphusprodukter från andra varumärken och tillverkare än Boxicon.
  • Genomgående utseende på alla namnskyltar ger ombonad entré.
    Inga löpande kostnader.
  • Minska administrativa kostnader, tidsödande arbete och problem.
  • Kom igång direkt! Undvik höga uppstartskostnader och långa ledtider.

Ta hjälp av en expert

Kontakta oss för att få tips, råd, vägledning eller en offert. Vi har hjälpt projekt i alla storlekar och med alla möjliga förutsättningar.
Varukorg