Brf Bällstavik

Brf Bällstavik

Under åren 2005-2007 uppfördes fastigheten Mariehäll, Bromma 1:45 av den norska entreprenören Veidekke. Brf Bällstavik som bildades 2005 tog över fastigheten 2006. Inflyttning påbörjades i 2006. Föreningen är vackert belägen vid Bällstaån mellan stadsdelarna Bromma och Sundbyberg i Stockholm. 

Under 2021 var det dags att investera i nya mer moderna fastighetsboxar. Föreningen ställde höga krav på de nya boxarna, då de redan haft postboxar i 15 år och hade en bestämd uppfattning om vilka behov som fanns. Lynx Liggande är marknadens mest moderna konstruktion. Med en egenutvecklad och patentsökt gångjärnsteknik har Boxicon utvecklat en produkt som är helt tillverkad i Sverige, med en mindre mängd ingående material vilket gör den både lättare att hantera och mer miljövänlig men som ändå behåller högsta säkerhetsklass. Fastighetsboxen är lite smalare än äldre lösningar och ger en smäckrare och mindre klumpigt intryck. 

Anders Löfgren som hanterade affären för föreningens räkning gav besked till Boxicon att de skulle få uppdrag att leverera fastighetsboxar till föreningen. I åtagandet ingick att plocka ner de gamla boxarna, montera upp de nya moderna systemen och snygga till platsen efter utförd entreprenad. 

Fastighetsboxarna levererades en specialkulör, ral 7022, Umbragrå, för att passa perfekt i entréerna. Boxicon har marknadens största lager av färger och kan i samarbete med Axaltas fabrik i Västervik måla fastighetsboxar i vilken färg som helst. Allt för att möta marknadens högt ställda krav på anpassning. 

FöreningBRF Bällstavik
Organisationsnr769612-4515
Registreringsår2005
KommunStockholm
Antal lägenheter69
Antal följare9
Senast uppdaterad12 april 2022
BRF Bällstavik har fått bra betyg 2023.

Varukorg