Brf Källorna

brf källorna

I hjärtat av Malmö, en halvt stenkast från Folkets Park, på Kristianstadsgatan 19 ligger en ståtlig sekelskiftesfastighet med 52 lägenheter. Föreningen beslöt under 2021 att nya fastighetsboxar skulle installeras. 

De nya boxarna skulle vara en del i att modernisera fastigheterna varför det bestämdes att det utöver postfacken även skulle vara ett antal paketfack av olika storlekar. 

Samtliga fastighetsboxar skulle placeras utomhus, i portaler, varför material och konstruktionsteknik var viktigt vid val av leverantör liksom att postfacken var bra brytskyddade för att undvika inbrott. 

Boxicon levererar en produkt som motsvarar Brf Källornas krav. Med varmförzinkad plåt av hög kvalitet, svensktillverkad pulverlack från Axalta och smålås med dränering och frystålighet ner till minus 30 grader erbjuder Boxicon hela 12 års rostskyddsgaranti. Boxarna är byggda med dubbla brytlister för att försvåra att obehöriga får tag i post. 

Eftersom föreningen planerade att bygga om vindsutrymmen till nya lägenheter var det också viktigt att boxarna gick att bygga om, så att några av paketfacken kunde bli nya postfack i framtiden. Boxicon har en smart och modulär konstruktion som gör det enkelt att slå ihop eller dela upp fack med tiden. 

Boxarna kom i en grön pulverlack, för att passa föreningens portaler, och monterades på plats i portalerna av Boxicons duktiga montörer i Malmö.

FöreningBRF Källorna
Organisationsnr769625-2845
Registreringsår2012
KommunMalmö
Antal lägenheter50
Antal följare11
Senast uppdaterad03 december 2022

Varukorg