Offert

Brf Vindö

Föreningen var mitt inne i ett hektiskt renoveringsarbete och behövde 24 postfack snabbt levererade till ett vettigt pris. De skulle flyttas runt i trapphuset under renoveringsarbetet så att de var enkla att montera och demontera och att de inte var för tunga var fördelar som vägde tungt. 

Genom patenterad teknik har Boxicon fått ner vikten i sina fastighetsboxar vilket gör serien Lynx 20-50 % lättare än andra motsvarande modeller. Och det med både bibehållen och ofta till och med förbättrad kvalitet. Med en smart monteringsskena är boxarna både enkla att montera upp och att ta ner. 

Boxicon fick leverera postboxarna till föreningen i konkurrens med ett antal andra leverantörer, och mindre än två veckor senare var systemen på plats i Farsta och monterades upp på vägg. 

Brf Vindö har varit en bostadsrättsförening sedan 1958 då de två stora huskropparna byggdes i Farsta. Totalt finns i de två husen 127 lägenheter, fördelade på 20 trapphus. Ena kortsidan av fastigheten vätter mot Farsta centrum och den andra mot ett skogsparti, vilket ger den perfekta förortskänslan med närhet till både natur och ett modernt centrum. Mellan och runt husen finns stora gräsytor med parker och lekplatser vilket gör fastigheten synnerligen barnvänlig. 

Ta hjälp av en expert

Kontakta oss för att få tips, råd, vägledning eller en offert. Vi har hjälpt projekt i alla storlekar och med alla möjliga förutsättningar.

08-751 81 81

Kontakt

Boxicon fastighetsboxar

Boxicon moderniserar trapphus med miljövänliga, svensktillverkade fastighetsboxar för post och paket.
Få offert
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram