Brf Vindö

Brf Vindö

Föreningen var mitt inne i ett hektiskt renoveringsarbete och behövde 24 postfack snabbt levererade till ett vettigt pris. De skulle flyttas runt i trapphuset under renoveringsarbetet så att de var enkla att montera och demontera och att de inte var för tunga var fördelar som vägde tungt. 

Genom patenterad teknik har Boxicon fått ner vikten i sina fastighetsboxar vilket gör serien Lynx 20-50 % lättare än andra motsvarande modeller. Och det med både bibehållen och ofta till och med förbättrad kvalitet. Med en smart monteringsskena är boxarna både enkla att montera upp och att ta ner. 

Boxicon fick leverera postboxarna till föreningen i konkurrens med ett antal andra leverantörer, och mindre än två veckor senare var systemen på plats i Farsta och monterades upp på vägg. 

Brf Vindö har varit en bostadsrättsförening sedan 1958 då de två stora huskropparna byggdes i Farsta. Totalt finns i de två husen 127 lägenheter, fördelade på 20 trapphus. Ena kortsidan av fastigheten vätter mot Farsta centrum och den andra mot ett skogsparti, vilket ger den perfekta förortskänslan med närhet till både natur och ett modernt centrum. Mellan och runt husen finns stora gräsytor med parker och lekplatser vilket gör fastigheten synnerligen barnvänlig. 

FöreningBRF Vindö
Organisationsnr702001-3970
Registreringsår1957
KommunStockholm
Antal lägenheter127
Säker Brf?Ja
Senast uppdaterad21 september 2022

Informationsblad som kan vara till hjälp:

Ikon för PDF Föranmälan om renovering

Ikon för PDF Checlista att använda under renoveringen

Ikon för PDF Stepkoppling “Repiper” SKA användas vid skarvning till avlopp som infodrats

Ikon för PDF Avtal som använts vid balkonginglasning

Ikon för PDF Användarhandledning för motorvärmaruttag

Ikon för PDF Användarhandledning för golvbrunn i bostadsrättsgarage

Ikon för PDF Tips om ventilation i samband med OVK

Ikon för PDF Kanaler i Com Hems “Digital-TV Bas” som ingår i föreningens gruppavtal

Ikon för PDF Presentation och kontaktuppgifter, nya förvaltare 2018

Varukorg