Ej reklam

ej reklam

Det är idag standard att ha rödgröna skyltar med texten reklam tack eller ej reklam eller liknande till varje postfack i en fastighetsbox. Det är en liten skylt som på ena sidan är röd och på andra sidan är grön och med text ej reklam eller omvänt reklam tack för att visa om den boende vill ta emot så kallad direktreklam som delas ut i postfacken.

Boxicon tillverkar en rödgrön ej reklam-skylt som passar till de flesta fastighetsboxarna på marknaden. Den har måtten 18×60 mm och texten reklam (grön) på ena sidan och ej reklam (röd) på andra sidan.

Den rödgröna ej reklam-skylten är tillverkad i polyester och kan installeras utomhus. Färgen är UV-beständig för att inte blekna lätt i solljus vid installation utomhus eller inomhus på en solutsatt plats.

Ej reklam-skyltar följer alltid med fastighetsboxen vid leverans, och sitter installerad på sin plats i ej reklam skyltshållaren bredvid namnskylten. Skylten måste alltid levereras med grön sida synlig. Den boende kan sedan själv vända ej reklam skylten med röd sida utåt för att inte behöva ta emot reklam i sitt postfack.

Det är enkelt att vända ej reklam-skylten till reklam eller ej reklam. Se filmen där vi visar hur du byter namnskylt och ej reklam skylt.

Källa: https://www.hallakonsument.se/konsumentratt/sa-slipper-du-fa-oonskad-reklam/

Varukorg