Fastighetstavla vad är det?

fastighetstavla vad är det

Fastighetstavla, vad är det? Fastighetstavlan är en välkomnande tavla som ofta förmedlar ett trappregister. En fastighetstavla finns oftast uppsatt entré för att förmedla vem som bor var i en fastighet. Fastighetstavlor finns i olika utföranden och modeller. I och med teknikens framgångar är det nu möjligt att ha digitala informationstavlor.

En fastighetstavla är en informationstavla som ofta sätts upp i entrén i en lägenhetsfastighet. Fastighetstavlans huvudsyfte är att visa vilka som bor i fastigheten, men information finns ofta om annat i fastigheten. När en besökare kommer för att hälsa på en boende i fastigheten kan denne enkelt se vart hen bor genom att titta på fastighetstavlan som finns uppsatt. Det framgår oftast på vilken våning personen bor.

Fastighetstavlan förmedlar relevant information

En entré i en fastighet ska helst vara välkomnande och informativ. Att ha en fastighetstavla är ett av det bästa sätten att presentera information på. Den kan även användas för olika typer av information. Det finns fastighetstavlor i flera olika modeller. Utseendet och materialet kan skilja mellan olika leverantörer som säljer fastighetstavlor.

Fastighetstavlan kan matchas med annan entréinredning

En fastighetstavla som har ett trappregister kan med fördel kombineras med en anslagstavla i samma utförande för att få en snygg och tilltalande entré. Det är även möjligt att matcha fasatighetstavlan med postboxarna som finns monterade i entrén för ett enhetligt intryck. Det är en fördel att välja samma leverantör av alla typer av fastighetstavlor, postboxar, tidningshållare och liknande för enkelhetens skull.

Digital fastighetstavla som alternativ

En fastighetstavla kan även vara digital. En digitala fastighetstavla behöver som regel internetaccess och någon form av strömanslutning varför det är relativt dyrt att installera. Tavlan kan installerad hanteras på distans, vilket för vissa större fastighetsbolag kan ha en fördel ur den aspekten. Det är annars enkelt för förvaltningen att hantera namn och information i tavlan när de är på rondering i fastigheten.

Varukorg