Kämnärsvägen ( Tillhör AF Bostäder )

AF Bostäder är ett studentbostadsföretag, med en vision om att vara det bästa studentbostadsföretaget i Sverige. Med 6000 lägenheter fördelade över 20 bostadsområden är AF Bostäder därmed södra Sveriges största studentbostadsföretag. 

Fun fact: Lunds skönaste campus-miljö finns på Kämnärsvägen 17-55 (udda nummer)

Hur många bostäder har dom?

Kämnärsrätten är ett av AF Bostäders mest populära bostadsområden, med 489 st större lägenheter. På Kämnärsvägen finns bara två-, tre- och fyrarummare. Samtliga lägenheter på Kämnärsvägen har eget kök, dusch och toalett. Det finns också en hel del gemensamhetsutrymmen på Kämnärsvägen, med bland annat ett uppskattat spelrum där det går att spela dart, biljard, pingis och mycket mer. 

Utvecklar just nu 223 nya lägenheter

När AF Bostäder utvecklar nya bostäder tillsammans med Wästbygg, som uppför hela 223 nya lägenheter på Kämnärsvägen, är det Boxicon som får leverera fastighetsboxar. Som två företag med stark hållbarhetsprofil är det naturligt att välja Sveriges största närproducerade tillverkare av fastighetsboxar, Boxicon, för att minska byggnadens klimatavtryck. 

Vad heter nybyggnadsprojektet?

Nybyggnadsprojektet heter Pireus och det kommer att färdigställas under 2023. Boxicon levererade fastighetsboxar till Kämnärsvägen 1, till de första husen 3, 4 och 5 kort före jul 2022. Sista etappen, husen 1 och 2, kommer att levereras i slutet av februari. 

Hur Boxicon kan hjälpa er

Boxicon levererar alltid direkt från fabrik till projekt. Från Kvistrum i Västervik, till Kämnärsvägen i Lund i det här fallet. Boxicon använder PostNord för att köra ut varorna till projektet, och i princip till alla projekt i hela Sverige når pallarna mottagaren redan dagen efter, under förmiddagen. 

Varukorg