Perfekt installation av fastighetsbox – fördelar med låg vikt

Vår unika vision ”perfekt installation” är ett koncept om en fastighetsbox i entrén som monteras och fungerar perfekt. Enkel och snabb att montera, och sen daglig användning utan några mekaniska problem. En del av den perfekta installationen är en fastighetsbox med låg vikt.

Många fastighetsboxsystem av äldre design har tunga svetsade huvuddörrar och luckor. De är inte bara jobbiga att montera på väggen på grund av sin tunga vikt – huvuddörrar och luckor kan också börja sloka efter månader av att öppnas och stängas varje dag. Är fastighetsboxen tillverkad med små marginaler mellan dörr och stomme kan den till och med börja slå eller skrapa mot andra delar. Huvuddörren kan bli trög att öppna och stänga, vilket faktiskt kan bli ett säkerhetsproblem. Om huvuddörren inte stängs ordentligt låses den inte heller, och post kan ligga tillgänglig för vem som helst att nå.

Boxicons patentsökta gångjärnslösning ger en huvuddörr som vi kan göra i ett stycke, och som väger bråkdelen av dörrar från andra fastighetsboxleverantörer.

En lägre vikt ger en rad fördelar. En lättare fastighetsbox ger mindre påverkan på miljön då mindre råvaror behövs. Den blir också lättare att montera, men ger också en dörr med snäva toleranser och dörrar och luckor som inte hänger. Det ger ett trevligare utseende från start, och över tid och ett system som håller längre.

Varukorg