Offert

Integrerad namnskylt i fastighetsboxen

Fastighetsboxar sitter som regel centralt placerade och används dagligen av mängder med användare, både brevbärare och boende. Det är också en produkt man vill ska fungera felfritt i många år med denna typ av dagligt slitage. Men även med dessa förutsättningar använder de flesta fastighetsboxleverantörer limmade namnskyltar av plast i boxarna. De har en tendens att lossna när limmet släpper eller när man byter namnlapp i namnskylten. I vissa fall kan det innebära krångel flera gånger om året när namnskylten måste limmas fast igen, och det kan innebära problem för brevbäraren med postutdelning om namnet inte syns tydligt i facket.

För oss är minsta möjliga underhåll är viktigt. Därför utvecklade vi vår unika namnskylt, bockad direkt in i hyllplanets plåt. Det kräver en sofistikerad maskinpark och en hel del övning för att få de små bockarna att bli perfekta gång på gång. Efter flera månader av utvecklings- och testarbete var vi äntligen nöjda med designen och funktionaliteten. Namnskylten sitter nu som standard i alla våra fastighetsboxar, och gör att du som kund kan vara säker på att den kommer att sitta perfekt under hela boxens livslängd.

Ta hjälp av en expert

Kontakta oss för att få tips, råd, vägledning eller en offert. Vi har hjälpt projekt i alla storlekar och med alla möjliga förutsättningar.

08-751 81 81

Kontakt

Boxicon fastighetsboxar

Boxicon moderniserar trapphus med  svensktillverkade fastighetsboxar för post och paket.
Få offert
Boxicon AB
Västervik
Org.nummer: 559205-7383
Copyright ©
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram