Postbox Luleå

Boxicon levererar fastighetsboxar i hela Sverige, direkt från fabriken i Västervik, till projektet. Till GLB i Norrbotten, till deras projekt Mjölkvägen i Luleå där de förnyar entréer i samband med renovering av fastigheter för Lulebo, har Boxicon levererat fastighetsboxar till flera etapper. 

Lulebo AB är Luleås kommunala fastighetsboxar, och ett av de större kommunala fastighetsbolagen i Sverige med sina 7400 bostadslägenheter. Av dessa är 1000 st studentlägenheter och drygt 300 st trygghetsboenden. Boxicon har fått vara med att leverera postbox till många av deras fastigheter i Luleå. 

GLB I Norrbotten AB är en byggnadsfirma med ungefär 50 anställda, som är verksamma i Luleå, Piteå, Älvsbyn och Boden, inom främst renoveringsarbeten och byggtjänster. För Lulebo har de genomfört många ROT-renoveringar. Under sådana ROT-renoveringar installeras ofta fastighetsboxar under projektet. 

Boxicon har levererat till många andra projekt i Luleå, såsom Hemstadens stora bostadsprojekt på Lottagatan i Umeå, som uppfördes av Nåiden Bygg. På samma gata i Luleå installerades Boxicon postboxar till Moby Modulärt Byggandes projekt. 

Postboxar installeras idag i alla nybyggnationer, från norr till söder. 2022 avslutades ungefär 70 000 nya bostäder. Den absolut majoriteten byggs i Stockholm-, Malmö- och Göteborgsregionerna, men hela Sverige lever och många andra regioner växer. Framför allt i Norrland har bostadsbyggandet varit ovanligt stort jämfört med hur det sett ut de senaste 20 åren. Boxicon som på kort tid har vuxit till en av de största aktörerna på marknaden har fått installera fastighetsboxar till ungefär vart fjärde nybyggnadsprojekt.

Varukorg