Tulegatan

Einar Mattsson är Stockholms största privata hyresbostadsföretag med över 6000 lägenheter i länet. Einar Mattsson är en anrik fastighetsägare som sedan tidigt 1900-tal har vuxit i huvudsak genom att själva utveckla sitt bestånd med egen bostadsproduktion. Under 20-talet ska bolaget bygga ca 400 nya lägenheter årligen. 

På Tulegatan i centrala Stockholm, i Vasastan, äger och förvaltar Einar Mattsson ett antal större sekelskiftesfastigheter.

När fastigheterna byggdes fanns fanns vare sig toaletter i lägenheterna, eller annat som vi ser som självklarheter idag. Och naturligtvis fanns ingen planerad plats för fastighetsboxar. I samråd med Boxicon och genom att välja olika modeller i de olika trapphusen hittade vi slutligen en lösning som fungerade för två av Einar Mattssons adresser på Tulegatan. 

Boxicon har ett brett utbud av modeller. Genom ett egenutvecklat patent har Boxicon den mest utrymmeseffektiva konstruktionen av fastighetsboxar. Patentet gör att boxarna kan tillverkas utan de utrymmeskrävande ramstrukturer som behövdes tidigare. Det gör Boxicons postboxar ungefär en decimeter smalare än motsvarande äldre modeller vilket gör det lättare för dig som fastighetsägare att hitta en plats att montera dina nya fastighetsboxar på. 

Boxicon anmälde boxarna för drift, märkte upp namn och monterade postboxarna på plats på Tulegatan under 2021. Från beställning till komplett leverans, inklusive produktion i fabriken i Västervik, tog det fem veckor. 

Varukorg