Vad är Bocken Digital?

Vad är Bocken Digital

Bocken Digital är digital tidningshållare med en digital display som kan visa namn och styras från ett centralt system, som Boenderegistret. Tidningshållaren är uppkopplad till internet och kan administreras på distans. Det finns även andra digitala namnskyltar från exempelvis Aptus och Renz.

En digital tidningshållare kostar i spannet 1500-3000 kr installerad och klar. Till det kommer abonnemangskostnader. 

Bocken Digital finns i flera olika färger

Ytskiktet på Bocken finns i flera olika färger däribland rostfri och mässing. Bocken tidningshållare i rostfri stål lagerhålls i Sverige men det är möjligt att beställa tidningshållaren i andra färger. Det är dock viktigt att veta att det tillkommer en längre leveranstid om en annan färg än rostfri beställs. Själva Bocken Digital tillverkas i grunden helt i rostfritt stål.

Montering av tidningshållare

Tidningshållare skruvas enkelt upp med två skruvar i väggen. När tidningshållaren är på plats täcks skruvarna av namnskylten. Skruvarna följer oftast inte med produkten. Det beror på att skruvarna ska anpassas och väljas ut efter den väggen tidningshållaren ska sättas upp på. Det är en fördel att göra all kabeldragning till enheten innan Bocken Digital monteras fast på väggen. Det finns inga krav på att tidningshållaren behöver sitta i en specifik höjd, den kan placerar efter eget tycke och smak. Men Bocken Digital gör sig väldigt bra om den sätts i höjd med själva dörrhandtaget. Om flera lägenheter har Digital tidningshållare är det snyggast om alla sitter i samma höjd.

Varukorg