Brf Gladan

Einar Mattsson var tidigt ute med tester av digitala fastighetsboxar, informationsskärmar och tidningshållare. Fastigheten Brf Gladan på Kungsholmen, ett av Sveriges högsta hus, med 187 lägenheter fördelade på två entréer, Kellgrensgatan 10 och Warfvinges väg 18, uppfördes 2015. Olle Årman var med tidigt i projektet Brf Gladan och var flera gånger ute för att besöka platsen under byggtiden. 

2015 var stora delar av tekniken i ett tidigt skede. Det innebar att projektet Brf Gladan både blev förhållandevis dyr och att det var en hel del utmaningar. Under senare år har Einar Mattsson i huvudsak valt traditionella fastighetsboxar till både nya och befintliga fastigheter. 

Boxicon har varit med att leverera svensktillverkade fastighetsboxar till flera av Einar Mattssons fastigheter i Stockholm och även till flera av deras nybyggnationer sedan 2021 då första installationen gjordes. Olle Årman har varit med att projektlett flera av installationerna och feedbacken från förvaltare har varit mycket positiv. 

Einar Mattsson förvaltar över 14 000 lägenheter och är Stockholms största privata hyresägare med 6000 hyresrätter i Stockholm. Företaget är också en aktiv fastighetsutvecklare och bygger ungefär 400 lägenhet om året, under såväl hög- som lågkonjunktur. 

Med en stark hållbarhetsprofil är Boxicon ett naturligt val för Einar Mattsson vid nyinstallation. Boxicon har med sin patenterade konstruktion minskat klimatavtrycket med över 50 % jämfört med de äldre aktörerna som oftast har förlagt produktionen till Kina eller Östeuropa. Vi kallar vårt arbete för koldixodjakten. 

FöreningBRF Gladan
Organisationsnr769625-8057
Registreringsår2013
KommunStockholm
Antal lägenheter187
Antal följare30
Senast uppdaterad04 juni 2022

Varukorg