Brf Tjället 6

Brf Tjället 6

Från Boxicons webbshop fastighetsboxbutiken.se kan ni köpa reservdelar till fastighetsboxar från en rad olika märken. 

Brf Tjället 6 är en större bostadsrättsförening på Stadshagen, en del av Kungsholmen i Stockholm, som investerade i fastighetsboxar för många år sedan. När de behövde reservdelar till sina boxar var det lätt att komma i kontakt med och att få hjälp av kundtjänsten hos www.fastighetsboxbutiken.se 

Exempel på reservdelar som går att köpa från butiken är smålås och namnskyltar som passar till de flesta varumärken på marknaden. Boxicon, Sonesson, Svenska fastighetsboxar, Dinbox, Renz, Boxit design och Swedsign. 

Brf Tjället 6 var specifikt ute efter smålås till sina boxar. De var osäkra på både vilka postboxar de hade och även vilka lås som skulle passa. Efter att ha skickat in bilder på fastighetsboxar och lås kunde vi hjälpa dem med rätt produkter, som levererades samma dag. 

Som en extra service har Boxicon spelat in ett antal filmer som visar hur lås, namnskyltar och reklamlappar byts ut i olika boxar. Det för att förenkla installationen. Vi på Boxicon lägger stor vikt vid snabb och bra service till våra kunder. Att arbeta med rörliga bilder och manualer ser vi som ett viktigt steg i tydlig kommunikation. 

Efter hjälp och leverans och instruktioner hur ett låsbyte går till kan föreningen nu använda sina fastighetsboxar i många år till. 

FöreningBRF Tjället 6
Organisationsnr716421-1836
Registreringsår1989
KommunStockholm
Antal lägenheter186
Antal följare20
Senast uppdaterad12 oktober 2022

Varukorg