Offert

Störst i Sverige på fastighetsboxar för utomhusbruk - så gjorde vi

Det har blivit allt vanligare att fastighetsboxar installeras utomhus. En förändrad post- och paketmarknad gör att att alltfler radhusområden får samlade postanordningar. Där finns inga entréer att montera boxarna i, och då placeras de utomhus. På fasad eller på stativ. 

En fastighetsbox för utomhusbruk är en tekniskt betydligt mer avancerad produkt än den som står utomhus. Regn, vind, smuts från luften och fysisk åverkan ställer högre krav på material, ytskikt och konstruktion. 

Lösningen historiskt har varit mer material och en mer komplex konstruktion, vilket driver kostnaden. Det till Boxicon lanserade modellen Lynx Ute, som bygger på den patentsökta Lynx-plattformen

Genom smarta och unika lösningar har vi kunnat minska mängden plåt i konstruktionen med mellan 20-50 % jämfört med de traditionella systemen. Det i sin tur gör att vi kan erbjuda dig som kund en billigare produkt. Utan att tumma på kvalitet och säkerhet.  

Pris, funktionalitet och säkerhet. Tillsammans med en hög servicenivå och snabba och pålitliga leveranser från vår fabrik i Västervik. Det gör Lynx Ute till Sveriges mest sålda fastighetsbox för utomhusbruk.

Ta hjälp av en expert

Kontakta oss för att få tips, råd, vägledning eller en offert. Vi har hjälpt projekt i alla storlekar och med alla möjliga förutsättningar.

08-751 81 81

Kontakt

Boxicon fastighetsboxar

Boxicon moderniserar trapphus med miljövänliga, svensktillverkade fastighetsboxar för post och paket.
Få offert
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram