Björksätravägen

Landia AB är en av Stockholms stora fastighetsägare, som i huvudsak äger och förvaltar kommersiella fastigheter, men även en del bostäder. Företaget ingår i Ramstedt Gruppen AB. Boxicon har varit med att installera fastighetsboxar till flera av deras fastigheter, från Kista till Skärholmen.

Sväng av från E4 i höjd med Sätra, höger för den som kör söderut. Till höger igen ligger Björksätravägen, direkt efter Sätra Friidrottshall. Björksätravägen är en 1,5 km lång väg och sträcker sig från Sätra friidrottshall till Sätra bollplan. När du kommer norrifrån har du på höger sida mycket gröna ytor och radhusområden. På vänster sida trevånings flerbostadshus.

Många av de flerbostadsfastigheterna har nyligen renoverats och trappuppgångarna har moderniserats och fått nya fräschare fasader. För att förenkla förvaltningen och för att ge entréerna en uppfräschning har det blivit vanligt att installera fastighetsboxar med digitala skärmar och ellås, och digitala informationstavlor. Det gör det möjligt för boende att på ett bra sätt få tillgång till relevant information och att enkelt få tillgång till utrymmen.

När du tar dig vidare på Björksätarevägen, kommer du snart till centrala Skärholmen till en av Landias fastigheter på Vårholmsbackarna. I tre huskroppar ligger där Nya Byvikens gruppboende, Byholmens Ungdomsbostäder och Byholmens Vårdboende. När fastigheten renoverades under 2022 skulle nya fastighetsboxar in. Joakim på Landia utmanade oss med att behöva placera 84 postfack på nästan ingen väggyta. Boxicon har marknadens mest ytrymmeseffektiva postboxar, genom den patenterade gångjärnskonstruktionen som gör att vi behöver mindre material på sidorna för att uppnå full postboxfunktion.

Lösningen för Landias Fastighet Byholmen, på Vårholmsbackarna 110, blev fastighetsboxen Lynx Original, som bara är 685 mm bred för ett dubbelsystem. 72 postfack på en vägg, till en total bredd av 2740 mm och 12 postfack på en intilliggande vägg.

Naturligtvis behövde boxarna komma på plats på några dagar. Boxicon som producerar fastighetsboxar i Västervik i eget regi. På fyra dagar byggde och levererade vi samtliga 82 postfack, så att de kunde monteras i tid för besiktningen.

björksätravägen adress

Varukorg