Offert

Brf Anden

Med 252 lägenheter är Brf Anden en av de större bostadsrättsföreningarna i Haninge. Föreningen bildades redan 1963 men fastigheterna var inte färdiga förrän tre år senare, år 1966. Fastigheten består av de två kvarteren Anden och Ankan. 

Föreningen förvaltas av Riksbyggen, en av Sveriges största fastighetsförvaltare med över 200 000 bostadsrätter i över 4 300 bostadsrättsföreningar under förvaltning. Riksbyggen är en aktiv förvaltare som arbetar nära sina föreningar och hjälper dem i stort och smått. 

Deniz Ishak från Riksbyggen är förvaltare för Brf Anden. Som erfaren förvaltare och med stor kunskap om marknaden hade han en tydlig bild av föreningens behov och tog in priser från flera olika leverantörer när han fick i uppdrag att hjälpa föreningen att köpa in fastighetsboxar. 

Första kontakten togs i februari 2021 och efter en noggrann urvalsprocess beslutade sig föreningen för att välja Boxicon som leverantör av fastighetsboxar. Boxicon fick även i uppdrag att montera boxarna i trapphusen, märka upp dem med namn och att dela ut nycklar till boende. 

Boxicon har investerat i avancerade namnskyltsskrivare och vi hjälper ofta våra kunder med namnskyltar för att förenkla driftsättningen av de nya fastighetsboxarna. Att som i Brf Andens fall, behöva tillverka 252 namnskyltar tar sin tid, och det kan förenkla att låta Boxicon tillverka namnskyltarna. För den löpande namnmärkningen är det vanligt att föreningen sköter det själv. Antingen genom att investera i ett dymoskrivare eller genom att använda Boxicons enkla excel-namnmallar och förperforerade ark. 

FöreningBRF Anden i Haninge
Organisationsnr712400-2218
Registreringsår1963
KommunVendelsömalm
Antal lägenheter264
Antal följare20
Senast uppdaterad24 juli 2022

Nyheter

Stambyte och laddstolpar: Offerterna påbörjas i början av januari 2023. Styrelsen kommer så snart det är möjligt därefter att informera om resultatet.

Ta hjälp av en expert

Kontakta oss för att få tips, råd, vägledning eller en offert. Vi har hjälpt projekt i alla storlekar och med alla möjliga förutsättningar.

08-751 81 81

Kontakt
Copyright © 2023 Boxicon Fastighetsboxar AB, Org. 559205-7383
menu-circlecross-circle