Offert

Brf Gjutaren 11

I Birkastan i Vasastan i Stockholm ligger Brf Gjutaren. En förening med 55 st lägenheter och eget garage med 60 platser. Huset byggdes 1969 men bostadsrättsföreningen registrerades först 2001 och förvärvade fastigheten i 2004. I fastigheten finns förutom lägenheterna även kontor, en förskola och något så ovanligt som en stor bowlinghall. 

Birka Bowling har legat i fastigheten sedan långt innan bostadsrättsföreningen bildades, och kom på plats bara några få år efter fastigheten stod färdig. Med 2000 kvm bowling är det en av Stockholms största hallar, och ligger nästan mitt i Stockholm. 

Föreningen arbetar aktivt med att minska sin energianvändning, och har gjort så i många år, långt innan det blev inne. Ett bidrag till en minskad energianvändning är att investera i moderna och täta dörrar utan inkast. Utan inkast i dörren måste posten delas ut i fastighetsboxar i, eller i anslutning till, entrén. 

Föreningen hade fastighetsboxar sedan tidigare men ville investera i en mer modern lösning. Valet föll på den helt svenskproducerade postboxen Lynx Liggande. 

Boxicons montörer har fått i uppdrag att montera ner de gamla postboxarna och montera nya samt att snygga till efter sig. Boxicons montörer lämnar alltid en snygg och städad arbetsplats efter sig. Eventuella hål eller repor från tidigare postboxar snyggas till och de nya monteras på ett sådant sätt att minsta möjliga syns av tidigare installation.

Ta hjälp av en expert

Kontakta oss för att få tips, råd, vägledning eller en offert. Vi har hjälpt projekt i alla storlekar och med alla möjliga förutsättningar.

08-751 81 81

Kontakt

Boxicon fastighetsboxar

Boxicon moderniserar trapphus med miljövänliga, svensktillverkade fastighetsboxar för post och paket.
Få offert
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram