Offert

Brf Axet

Som en av Mölndals största bostadsrättsföreningar är det många som ser till hur Brf Axet gör. Föreningens vision är att vara nytänkande och att ha ett gott rykte där både medlemmar och hyresgäster känner sig trygga och där grannar känner vänskap och samhörighet. 

Föreningen ska nå dit genom att ha en dialog mellan styrelse och bostadsrättsinnehavare och genom att göra satsningar på gemensamma utrymmen, såväl inne som ute. Fastigheten ska vara väl underhållen och investeringar ska göras i sådant som är till nytta för de boende. 

Som ett led i detta arbete initierades investeringar i nya fastighetsboxar till entréerna och byte av dörrar. Syftet är dels att boende ska kunna ta emot paket närmare hemmet och dels att senare kunna investera i säkerhetsdörrar utan inkast för ökad trygghet. 

Amy som hade hand om projektet för Brf Axets räkning tog in offert från flera aktörer men valet föll på svensktillverkade postboxar från Boxicon. Inom fem veckor kunde Boxicon tillverka, leverera och installera fastighetsboxar och tidningshållare till 195 lägenheter, 

Enligt Amy, vice ordförande, fungerade installationen bra, och efter en del inkörningsproblem är de boende mycket nöjda med de moderniserade trapphusen där de nu kan ta emot, inte bara post, utan även paket i de nya postboxarna. 

Ta hjälp av en expert

Kontakta oss för att få tips, råd, vägledning eller en offert. Vi har hjälpt projekt i alla storlekar och med alla möjliga förutsättningar.

08-751 81 81

Kontakt

Boxicon fastighetsboxar

Boxicon moderniserar trapphus med miljövänliga, svensktillverkade fastighetsboxar för post och paket.
Få offert
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram