Offert

Brf Spinnhuset

Brf Spinnhuset i Göteborg började se på fastighetsboxar till sin bostadsrättsförening under 2020. Att installera fastighetsboxar innebär att alla boende i föreningen får sin post samlad på ett ställe, istället för i ett inkast genom respektive lägenhetsdörr, vilket bara det är en process som ibland behöver få ta tid. 

Föreningen hade gjort investeringar i ett avancerat skalskydd och elektronik för styrning av entréer och ville ha en leverantör som kunde matcha deras högt ställda förväntningar samtidigt som kostnaden inte fick dra iväg för mycket. 

Valet föll så smångom på Boxicon och vår modell Lynx Ute digital. En fastighetsbox i varmförzinkad plåt, utrustad med en avancerad 4G-central och ellås, som ger de boende möjlighet att öppna facken med tagg eller app. Systemet integreras med det befintliga skalskyddet för en smidig administration för föreningen. 

Boxicon levererar en lösning som tagits fram av företaget Loxess. Bakom Loxess står ett antal mycket erfarna personer från branschen, och de har utvecklat ett accessystem för fastighetsbranschen med en unik infrastruktur som ger hög funktionalitet samtidigt som kostnaden kan hållas nere. 

Installatörer från 08Sweden installerade systemet sommaren 2021. 

Ta hjälp av en expert

Kontakta oss för att få tips, råd, vägledning eller en offert. Vi har hjälpt projekt i alla storlekar och med alla möjliga förutsättningar.

08-751 81 81

Kontakt

Boxicon fastighetsboxar

Boxicon moderniserar trapphus med miljövänliga, svensktillverkade fastighetsboxar för post och paket.
Få offert
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram