Brf Spinnhuset

Brf Spinnhuset

Brf Spinnhuset i Göteborg började se på fastighetsboxar till sin bostadsrättsförening under 2020. Att installera fastighetsboxar innebär att alla boende i föreningen får sin post samlad på ett ställe, istället för i ett inkast genom respektive lägenhetsdörr, vilket bara det är en process som ibland behöver få ta tid. 

Föreningen hade gjort investeringar i ett avancerat skalskydd och elektronik för styrning av entréer och ville ha en leverantör som kunde matcha deras högt ställda förväntningar samtidigt som kostnaden inte fick dra iväg för mycket. 

Valet föll så smångom på Boxicon och vår modell Lynx Ute digital. En fastighetsbox i varmförzinkad plåt, utrustad med en avancerad 4G-central och ellås, som ger de boende möjlighet att öppna facken med tagg eller app. Systemet integreras med det befintliga skalskyddet för en smidig administration för föreningen. 

Boxicon levererar en lösning som tagits fram av företaget Loxess. Bakom Loxess står ett antal mycket erfarna personer från branschen, och de har utvecklat ett accessystem för fastighetsbranschen med en unik infrastruktur som ger hög funktionalitet samtidigt som kostnaden kan hållas nere. 

Installatörer från 08Sweden installerade systemet sommaren 2021. 

FöreningBRF Spinnhuset
Organisationsnr716444-1680
Registreringsår1987
KommunGöteborg
Antal lägenheter21
Antal följare5
Senast uppdaterad07 december 2022
BRF Spinnhuset har fått betyget B och C vilket är bra.

Varukorg