Offert

Brf Veken 1

Sedan tidigare hade föreningen installerat postboxar från Boxit Design. I samband med en renovering av entrén togs beslut att investera också i nya fastighetsboxar. Man ställde höga krav på produkten, både funktionella och estetiska. 

Fastigheten är belägen i Stockholm, på Söder, mellan Katarina kyrka och Vita bergen. Ett stenkast från de gator som Fågelström levandegör i sina böcker om Södra Stockholm för ett drygt århundrade sedan. 

Efter att han sett på flera olika fastighetsboxar föll valet på Boxicons modell Lynx Original. Original ingår i Boxicons modellserie Lynx som bygger på den patenterade lösningen för upphängning av centraldörr och luckor. Det gör postboxen kompakt och den smidiga konstruktionen ger en modern känsla. 

För att förenkla förvaltningen lät föreningen Boxicon tillverka namnskyltar både till driftstart av postboxarna och sedan löpande när personer flyttar in och ut. Föreningen skickar bara ett mejl till info@boxicon.se och får en ny namnskylt 1-2 dagar senare. 

Ta hjälp av en expert

Kontakta oss för att få tips, råd, vägledning eller en offert. Vi har hjälpt projekt i alla storlekar och med alla möjliga förutsättningar.

08-751 81 81

Kontakt

Boxicon fastighetsboxar

Boxicon moderniserar trapphus med miljövänliga, svensktillverkade fastighetsboxar för post och paket.
Få offert
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram