Offert

Brf Kryssaren

En liten bostadsrättsförening med bara nio lägenheter, på Östra Kyrkogatan 30A och Östra Kyrkogatan 30B. Efter påbud från posten beslöt föreningen att köpa fastighetsboxar. Lisette tog in priset och fick hjälp av en av Boxicons experter. Det var ont om plats och efter en del diskussioner kring modellval föll det på Lynx Liggande 1x6 och Lynx Liggande 1x4 som båda är kompakta lösning som bara bygger 288 mm på djupet och 468 mm på bredden. 

Att Lynx Liggande är så enkel att placera med yteffektiva mått, trots god rymlighet inuti för post och paket kommer av en smart gångjärnskonstruktion som ger betydande fördelar för postboxen. Mindre material behövs då boxen blir mer kompakt, ändå är kvalitet och inre utrymme samma eller tom ofta bättre än hos äldre modeller. 

Det är viktigt för våra kunder att de får god service och professionell hjälp när de ska köpa fastighetsboxar. För en samfällighet eller en bostadsrättsförening är det ett köp som görs en gång i livet, varför de flesta av våra kunder kan väldigt lite. Det ställer extra höga krav på oss som företag att vara tydliga i vår information och att kunna produkterna vi säljer. vi skulle säga att Boxicon har branschens mest erfarna och kunniga personal.

FöreningBRF Kryssaren
Organisationsnr769616-4750
Registreringsår2007
KommunUmeå
Antal lägenheter9
Antal följare6
Senast uppdaterad17 augusti 2022

Ta hjälp av en expert

Kontakta oss för att få tips, råd, vägledning eller en offert. Vi har hjälpt projekt i alla storlekar och med alla möjliga förutsättningar.

08-751 81 81

Kontakt
Copyright © 2023 Boxicon Fastighetsboxar AB, Org. 559205-7383
menu-circlecross-circle