Offert

Brf Luggude

Föreningen bildades 2013 i samband med en nybyggnation. Bostadsrättsföreningen består av 29 st lägenheter. 26 av dem finns på Östra Kristinelundsvägen 4a medan tre fristående lägenheter har adresserna Herrestadsgatan 2B, Herrestadsgatan 2C och Herrestadsgatan 2D. De tre senare adresserna hade inga fastighetsboxar sedan tidigare.

Fastighetsboxar har funnit länge i Sverige, men det har inte varit en utbredd lösning för posthantering, och det var först i slutet av 90-talet som systemet med centrallås infördes. Centrallås är ett system där brevbärare öppnar hela fastighetsboxens front med en egen nyckel, en så kallad centrallåsnyckel. 

Ungefär samtidigt blev det också krav på fastighetsboxar i trapphusen vid nybyggnation av bostäder. Därför har det varit standard i över 20 år att flerbostadshus som byggs förses med den mer moderna posthanteringsstandarden som fastighetsboxar utgör. 

För marklägenheter och lokaler och naturligtvis småhus och radhusområden har postanordningen normalt fortsatt att vara brevlåda eller inkast i dörr placerad i anslutning till ingången. 

På senare år, med fortsatt färre men tyngre paket, har behovet av att samla även de brevlådorna till en plats ökat och brevlådor som i fallet med Brf Luggude flyttas till en lådsamling. 

Efter att ha tagit in priser från olika leverantörer valde Sandra från föreningen, som till vardags jobbar på PostNord, att gå vidare med en ny lösning från Boxicon.

Ta hjälp av en expert

Kontakta oss för att få tips, råd, vägledning eller en offert. Vi har hjälpt projekt i alla storlekar och med alla möjliga förutsättningar.

08-751 81 81

Kontakt

Boxicon fastighetsboxar

Boxicon moderniserar trapphus med miljövänliga, svensktillverkade fastighetsboxar för post och paket.
Få offert
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram