Offert

Brf Soltunet

Brf Soltunet

Många boende i Bromma, en förort i Stockholms västerled, får sin post utdelad i postfack från Boxicon postboxar. Den som tar sig över Alviksbron från Stockholm, kommer strax till Cirkle K i Alvik. Ta av till höger på Alviksvägen och sen igen till höger och du är på Västerled och Koltrastvägen. På Koltrastvägen 42 med fler adresser uppför Veidekke, på uppdrag av Nordr, nya lägenheter med stomme och fasad i massivt trä. Med en hög miljöprofil och stora krav på anpassning till de nyskapande bostadsrätterna föll valet på Boxicons modell Lynx Special. Det är en så kallad stående fastighetsbox, som bara bygger 15 cm på djupet. 

Vidare västerut kommer du till Nyängsvägen 131. Här uppför Järntorget Bostad nya hyresfastigheter på uppdrag av Västerled Fastigheter. Boxicon valdes ut att leverera svensktillverkade fastighetsboxar till samtliga etapper längs Nyängsvägen. 

Ta av norrut och du kommer att få se fler av våra fastighetsboxar på Besmansvägen 4 och fler adresser där som ägs och förvaltas av Sahlborns fastigheter. 

Fortsätt norrut och du är vid Bromma flygplats. Den omges av grönområden, villor, och främst trevånings flerbostadshus. Brf Soltunet sticker ut en del i sammanhanget, med sina upp till fem våningar. Fastigheterna uppfördes under tidigt 90-tal. Brf Soltunet bildades 1993 och har 117 lägenheter. Som så många andra fastigheter som uppfördes i Stockholm under tidigt 90-tal är Brf Soltunets fasades i rött tegel. 

Från Brf Soltunet tillbaka till Flygplatsen och Boxicons fastighetsboxar. Precis vid infarten till flygplatsen, Flygplatsinfarten 2 närmare bestämt, installerade Boxicon nya fastighetsboxar på uppdrag åt Coor till en fastighet de förvaltar. 

Boxicon har levererat och installerat fastighetsboxar till många adresser i Bromma, för att nämna några, Brf Eken, Brf Bällstavik och till SKB nybyggnadsprojekt Nockebyskogen på Drottningsholmsvägen 160. 

Ta hjälp av en expert

Kontakta oss för att få tips, råd, vägledning eller en offert. Vi har hjälpt projekt i alla storlekar och med alla möjliga förutsättningar.

08-751 81 81

Kontakt

Boxicon fastighetsboxar

Boxicon moderniserar trapphus med  svensktillverkade fastighetsboxar för post och paket.
Få offert
Boxicon AB
Västervik
Org.nummer: 559205-7383
Copyright ©
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram