Offert

Brf Ystadshus nr 7

I Sveriges sydligaste stad, vackert belägen vid havet, ligger Ystadshus nr 7. Lika vackert som platsen är, lika utsatt är den för för vindar och fukt och salt från havet. Krav på fastighetsboxar som installeras är mycket höga, varför Boxicon har blivit den mest installerade postboxen utomhus i Ystad under senare år. 

Boxicon har både utvecklat och producerar alla sina fastighetsboxar i Sverige. Vi har varit noggranna med våra materialval, det ska vara rätt material för rätt plats. Våra postboxar för inomhusbruk är tillverkade i en plåt som kallas DC01, en Europeisk plåt med extra lågt kolinnehåll. För de postboxar som vi placerar utomhus använder vi en plåt som kallas DX51D+Z275. Också det en Europeisk plåt som är optimerad både avseende lågt kolinnehåll, men också med ett rejält lager korrosionsskydd för att säkerställa lång livslängd. 

Föreningen består av 62 bostäder fördelade på tre gårdar. För att öka servicen för de boende valde föreningen att utöver varsitt standard postfack till de boende även välja till tre paketfack till varje gård. Därigenom kan föreningen ta emot extra stora och fler paket. 30 miljoner paket delas ut genom det postala nätverket årligen, alla de paket kan delas ut till fastighetsboxar.

Ta hjälp av en expert

Kontakta oss för att få tips, råd, vägledning eller en offert. Vi har hjälpt projekt i alla storlekar och med alla möjliga förutsättningar.

08-751 81 81

Kontakt

Boxicon fastighetsboxar

Boxicon moderniserar trapphus med miljövänliga, svensktillverkade fastighetsboxar för post och paket.
Få offert
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram