HSB Brf Nordan i Nacka

Brf Nordan

Föreningen uppmanades av posten att samla sin postmottagning till färre platser som en del i en mer modern infrastruktur för utdelning av post och paket  Föreningen och PostNord kom överens om två platser att montera boxarna på, fasader till två förrådshus. Det ena huset var rött och det andra huset gult, och det bestämdes välja fastigehtsboxar i samma färg som väggen för att inte behöva söka om bygglov. 

Många leverantörer av fastighetsboxar producerar fortfarande sina system i Kina eller andra länder som kräver långa och långsamma transporter. Det är svårt och kräver långa leveranstider att måla boxarna i specialfärger. Boxicon med all sin produktion i Västervik, och med eget måleri i anslutning till monteringshallen är den klart mest flexibla leverantören, generellt, och särskilt när det gäller val av färger. 

Boxicons tillverkning ligger nästgårds med Axaltas pulverlackfabrik i Västervik, vilket gör att vi har hela deras lager av färger att tillgå. Det gör att Boxicon alltid kan leverera alla RAL-färger inom 3-5 veckor från beställning. 

Det gjorde att vi kunde erbjuda HSB Brf Nordan i Nacka en lösning som passade dem, och det på bara några veckor. Boxicons montörer anlitades också för att installera fastighetsboxarna på de två fasaderna och såg till att även installera centrallåscylinder från posten och att märka upp dem åt Brf Nordan. Systemen kunde fort komma i bruk efter utförd installation. 

FöreningHSB BRF Nordan i Nacka
Organisationsnr716416-4787
Registreringsår1977
KommunNacka
Antal lägenheter60
Antal följare11
Senast uppdaterad18 juni 2022
Brf Nordan har fått högt betyg.

Varukorg