Hur fungerar en digital dörrskylt?

Hur fungerar en digital dörrskylt

Hur fungerar en digital dörrskylt? Den digitala dörrskylten fungerar på så sätt att den kopplas upp till en centralenhet för att få ström. Dörrskylten kan sedan på ett effektivt sätt visa namnet på den som bor i lägenheten genom att displayen är upplyst. En digital dörrskylt monteras med fördel i direkt anslutning till dörren.

Den digitala dörrskylten förmedlar vem som bor i lägenheten och den ska helst av allt sitta i en bra höjd så att det tydligt syns vad som står på skylten. En digital dörrskylt kopplas samman med en centralenhet som placeras ut på varje våningsplan som finns i fastigheten. Den digitala dörrskylten får ström från den uppsatta centralenheten som skylten är sammankopplad med. Det behövs ingen extern strömkälla till själva dörrskylten utan endast till nätverket.

En digital dörrskylt monteras bredvid dörren

En digital dörrskylt har en tydlig namnmärkning genom att displayen är upplyst. Installationen av den digitala dörrskylten är oftast enkel. En digital dörrskylt monteras upp på väggen bredvid varje lägenhet. När den är uppsatt är det bara att ansluta den i nätverket som är kopplad till centralenheten. Drifttemperaturen är ungefär -30 till + 80 grader.

Enkelt att hantera en digital dörrskylt

Med en digital namnskylt kan en fastighetsägare eller fastighetsskötare slippa omaket att åka ut till fastigheten för att byta namn på en dörr. Det är möjligt att spara enormt mycket tid och pengar genom att montera digitala dörrskyltar som sedan går att skötas via internet. Det är oftast möjligt att ha upp till 30 antal tecken på en digital dörrskylt. En centralenhet kan ha ungefär upp till ett trettiotal namnskyltar kopplad till sig.

Instruktioner följer med den digitala dörrskylten

Hur en digital dörrskylt fungerar mer i detalj beror på leverantören i fråga. När en digital dörrskylt beställts medföljer en instruktion om hur den monteras och fungerar. Det är viktigt att följa instruktionerna för den digitala dörrskylten för att allt ska fungera optimalt.

Källa

Varukorg