Skydda ditt postflöde med Boxicons nya väderdörrar

När molnen samlas på himlen och regnet börjar falla, vet vi att de små saker som skyddar det vi bryr oss om kan göra en stor skillnad.

Det är därför vi på Boxicon är glada att kunna presentera vår senaste innovation: väderdörrar för fastighetsboxar. Det är inte bara en dörr till en box – det är en port till framtiden där skyddad och säker posthantering är norm.

Närproducerat för nordiskt klimat

Våra väderdörrar är framtaget med det nordiska klimatet i åtanke. Tillverkade i vår anläggning i Västervik, garanterar vi att varje produkt lever upp till de höga standarder som vårt hårda väder kräver.

”Vi förstår vikten av att varje försändelse når sin destination i samma skick som när den skickades. Våra väderdörrar är designade för att säkerställa just detta,” förklarar Olle Årman, VD på Boxicon.

Design möter funktionalitet

Med ett minimalistiskt och stilrent utseende kompromissar inte våra väderdörrar på estetik. De kompletterar Boxicons fastighetsboxar Lynx och är lika behagliga för ögat som de är funktionella.

”Det är en del av vår filosofi att bra design ska gå hand i hand med hög funktionalitet,” säger Årman.

Engagemang för miljön

Vårt engagemang för miljön är lika starkt som vårt engagemang för våra produkter.

”Att minska miljöpåverkan är inte bara en del av vårt arbete – det är kärnan i det,” tillägger Årman.

Väderdörrarna är ytterligare ett steg mot att uppfylla vårt mål att minska vårt klimatavtryck och stödja en hållbar framtid.

Väderdörrar från Boxicon

Varukorg